Скачать песню Olsi Bylyku, Jess - AJO в mp3 или слушать бесплатно

Текст песни

Ajo dëshme më rripë vetë, spati fatën dërojë rrugën
Si letarë oganë dhe sesë kurse a dhurë o ilullën
Pasha port vullën, e ka shëtri ullësën